Vår webshop DutZ collections kollektion av munblåst glas med hög kvalité!

De handgjorda konstverken från DutZ collection har alla en egen karaktär och enastående design. Ordet DutZ kommer från nederländskan och betyder att man
ska våga vara personlig och skilja sig från mängden. Det är bara en av anledningarna till att vi har fyllt vår webshop med munblåst glas av högsta kvalité.
Glaset är tillverkat för hand i sydöstra Europa. Vill du sälja DutZ collection i din butik? Kolhäger är din distributör av det omtyckta märket i Sverige, säljes endast B2B.
Vi säljer enbart till fysiska butiker. Kontakta oss så hjälper vi dig vidare.

Kolhäger kombinerar Silk-ka sidenblommor med DutZ webshop av munblåst glas

Bakom företaget Kolhäger står jag, Helena Kolhäger. Jag har min bas i Skurup, i Skåne, men arbetar med kunder i hela Sverige och har mina partners över hela världen. Jag är florist i grunden och arbetar med blomsterdekorationer och skapar personliga uttryck. Jag arbetar med en underbar kombination av glas, växter, blommor och sidenblommor.

Nu har du hittat till Kolhäger DutZ collections webshop med munblåst glas, en värld av handgjorda konstverk av glas. Det är det ena av de starka varumärken som mitt företag har introducerat på den svenska marknaden. Det andra är Silk-ka, som är världsledande inom sidenblommor.

Jag hjälper dig att skapa allt från ett nytt koncept med blomsterdekorationer till ditt event, din restaurang eller butik, till att hitta rätt koncept för ditt hem.

Kontakta mig så berättar jag mer.